Taller: La música dels elements i la Melodia de l’Univers

11995706_10207613737167341_1994929459_n La Melodia de l’Univers ressona en cada cosa: en el vent que bufa entre les branques dels arbres, en la irradicació de les estrelles, en el bategar del cor del  més menut ratolí, en el retruny de l’aparell digestiu, en el silenciós clapoteig dels capil·lars de la planta, en el profund i desconegut murmuri de la terra.  Però les nostres orelles, sovint, – a mesura que anem vivint- desaprenen com sentir aquesta meravellosa tonada. Descobrir-la exigeix fer-nos sensibles, elaborar la mirada que sabrà identificar l’estructura mínima d’aquesta peça que es desplega a través de cinc principis, de 5 comportaments.

Escoltar la música dels elements: èter, aire, foc, aigua i terra, és escoltar tota l’expressió de la vida.

Preparats per sentir-la?

lafagedadenjorda

No has tingut mai la sensació de viure adormida? Sí, aquella mena de somieig en què passes els dies sense ser-hi. Els sons són llunyans, els gustos no es troben, les olors passen desapercebudes, el tacte no és res més que pressió sobre la pell i els ulls observen com si, en lloc de protagonistes, fóssin només purs espectadors.

Però què passaria si ens adonéssim que podem escoltar, olorar, tastar, tocar i veure la realitat … ? Així: ja, aquí, ara! Què passaria si poguéssim assaborir els paisatges per on transitem cada dia? Com seria descobrir-me l’estructura mínima que comparterixo amb l’Univers? T’imagines quina connexió amb la vida si poguéssim ressonar en la seva melodia, evocant-la, vibrant en la música dels elements ?

Sé que seríem més a la vora de l’ara. Seríem també més naturals, més el ser que ja som i que – sovint- no coneixem prou. Desvestits, sensibles i autèntics. Capaços d’anar acceptant llums i ombres, deixant-nos sentir que l’alegria ve de dins.

Volem que et regalis aquest espai personal de connexió il·limitada en plena natura, a l’entorn de la Garrotxa. Reserva’t el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre i vine a despertar la música que hi ha en tu, tot gaudint d’un passeig conscient per la tardor de la Fageda d’en Jordà.

En Jordi Muñoz – Llicenciat en Humanitats, Coach transformacional i recreador personal i director i fundador d’El despertador – i la Laura Masó – cantant i instrumentista, directora de la iniciativa BeSound i professora de Naad Ioga per la Raj Academy Conservatoire of London–  et volem acompanyar a vibrar, a fer un passeig d’autoconeixement, a través de la meditació, del ioga i d’experimentar mitjançant la veu la connexió amb els elements de la natura.

A més de tot això, aquesta proposta inclou:

  • Dos dies/una nit de permanència al magnífic espai de turisme alternatiu La Comademont (Batet de la Serra, Garrotxa), compartint habitacions
  • 1 pensió completa (dinar i sopar del primer dia i esmorzar del segon).
  • 12 hores de taller en plena natura
  • Activitat nocturna sorpresa amb música en viu
  • Els materials de les activitats
  • Equip de 2 formadors al teu servei: Jordi Muñoz d’El despertador i Laura Masó de BeSound

Tot, al preu de 150 € si t’inscrius abans del 3 d’octubre (180€ després).  
Per apuntar-te o més informació envia un correu a info@el-despertador.com .
Tenim només 12 places disponibles i adjudicades per odre d’inscripció. Reserva ja la teva! Un cop reservada la plaça et detallem totes les gestions per fer la inscripció i com funcionarà la logística del cap de setmana.

Deja un comentario

¿Te puedo ayudar?