La música dels elements – Taller 24 i 25 d’octubre

lafagedadenjordaVolem que et regalis un espai personal de connexió il·limitada en plena natura, a l’entorn de la Garrotxa. Reserva’t el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre i vine a despertar la música que hi ha en tu, tot gaudint d’un passeig conscient per la tardor de la Fageda d’en Jordà.

Amb Jordi Muñoz – Llicenciat en Humanitats, Coach transformacional i recreador personal i director i fundador d’El despertador – i la Laura Masó – cantant i instrumentista, directora de la iniciativa BeSound i professora de Naad Ioga per la Raj Academy Conservatoire of London– t’acompanyen a vibrar, a fer un passeig d’autoconeixement, a través de la meditació, del ioga i d’experimentar mitjançant la veu la connexió amb els elements de la natura.

M’encanta perdre’m una estona riera amunt, en silenci. Els sons i colors, les olors, el moviment … Amb la consciència posada a viure aquest passeig amb els sentits a tot volum m’endinso en una nova percepció de l’entorn. Alguns dies, si aconsegueixo estar-hi ben present, descobreixo un ritme estable en el frec de l’aigua contra les pedres o m’adono d’un moviment permanent entre les branques esventades. Se’m mostra tot un llenguatge d’una bellesa que em deixa sense paraules. I estar en la natura se’m converteix en una meditació on jo i el món som exactament la mateixa cosa.

La proposta que et vull convidar  a viure busca obrir la porta als sentits comprenent que ells són la connexió entre els elements i la nostra essència. On és el foc i l’aire en mi? I l’aigua o la terra? Com puc establir una connexió personal i certa amb cadascun d’ells? A través del taller que proposem és possible iniciar un procés d’indagació que amplia l’escolta des de fora cap a dins, una proposta que és tan sols el primer pas en aquesta recerca personal.

531922_401836689891594_951475766_n

A més de tot això, aquesta proposta inclou:
  • Dos dies/una nit de permanència al magnífic espai de turisme alternatiu La Comademont (Batet de la Serra, Garrotxa), compartint habitacions
  • 1 pensió completa (dinar i sopar del primer dia i esmorzar del segon).
  • 12 hores de taller en plena natura
  • Activitat nocturna sorpresa amb música en viu
  • Els materials de les activitats
  • Equip de 2 formadors al teu servei: Jordi Muñoz dEl despertador i Laura Masó de BeSound 

Tot, al preu de 150 € si t’inscrius abans del 3 d’octubre (180€ després).  
Per apuntar-te o més informació envia un correu a info@el-despertador.com .
Tenim només 12 placesdisponibles i adjudicades per odre d’inscripció. Reserva ja la teva! Un cop reservada la plaça et detallem totes les gestions per fer la inscripció i com funcionarà la logística del cap de setmana.

2 comentarios en “La música dels elements – Taller 24 i 25 d’octubre”

  1. Pingback: Taller: La música dels elements La Cançó de l’Univers | BeSound – Naad Yoga

  2. Pingback: Taller: La música dels elements La Cançó de l’Univers | BeSound – Naad Yoga

Deja un comentario

¿Te puedo ayudar?