La melodia de l’existència

3d09c35eb02fe2affea197f3bfc1d2cc Hi ha una melodia de l’existència. A mi em sembla un flux on hi ha l’essència, el veritable nom en el qual ressonem i existim en consonància amb l’Univers. En aquesta melodia s’hi despelga la plenitud, tot el moviment, tota la quietud, tot el so i tot el silenci. Una veritat essencial que és un regal de la creació i no he de fer res més que viure-la. Sé que com més intensament la visqui, més feliç seré, doncs m’aliniaré amb la meva veritat essencial.

Descobrir-me en aquesta dimensió posa de manifest el criteri d’autenticitat en la meva vida. Puc experienciar el poder si em connecto a la font, si segueixo el flux que inevitablement m’hi porta i miro de viure’l dia a dia en allò que em succeeix en aquest món de coses i relacions.

Voldria anar a la font sense fer tants revolts … però … el meu camí és ple de reptes. Sé que puc fer aquests passos si em reservo un temps per estar en la recerca. Cada dia un petit pas en aquesta gran sala fosca. Un pas i un altre fins a trobar la porta daurada.

El meu «com» necessita paciència, flexibilitat, disciplina natural, comprensió, amor. La tècnica que a mi em permet acostar-m’hi és a través de la unitat amb el so primordial. La música és el fonament d’aquest treball que m’enfoca l’atenció en l’audició, la respiració acompassada al ritme facilitant contactar amb emocions de tants colors com raags hi ha, obrint un espai d’introspecció i creixement, un lloc per a la construcció de la connexió.

El so fa camí, com l’aigua. No pregunta, no s’encanta, no demana permís, busca l’esquerda per on filtrar-se. Per això vull ser so. I per compartir-ho et convido a BeSound.

No sé si aquest pot ser també el teu camí. Si ho vols descobrir, pots contactar-me i ho compartirem.

1 comentario en “La melodia de l’existència”

  1. Pingback: Taller: La música dels elements La Cançó de l’Univers | BeSound – Naad Yoga

Deja un comentario

¿Te puedo ayudar?