M’adoro per com t’estimo

1390417c7e357801960b26cb3fbe45e5(Àudio :Butter and Eggs – Julian Lage & Chris Eldridge)

M’adoro per com t’estimo, podent ser en uns palmells de mans esteses, dues pistes verdes que acullen la  incerta direcció del teu vol. Em fascina el regal de cançó  d’amor naixent d’aquella meva deu, la veu de Déu banyant-me el cos per dins, vessant pels ulls, en la boca el crit i en la pell una enredada dansa de cabells embogits. M’encanto estimant-te així, sense atendre cap més tracte que no sigui el que mantic amb mi. Meravellant-me de sentir de nou el bulliciós batre d’ales d’un estol d’ocells rubí.  Sense permís ni restricció,  com el Sol que despresament  surt i regala la seva escalfor, m’aplaudeixo en el decret de les distàncies que no ens malmeten i la conformitat dels adéus que cuiden i preserven la meva capacitat d’estimar.

 

¿Te puedo ayudar?