La vareta de l’encanteri acústic

0f3b0725c71b820fcd6b95e250245493(Àudio Séduction – René Aubry)

Que misteriós el teu  gest de mans  quan en cada gir hi fas néixer  la vida.  Agites la vareta i crides l’encanteri acústic que em farà estar en el ball que toquis.

Voldria veure  la dansa preciosa de les teves mans, observar-te jugant amb l’habilitat bruixa que t’imagino, la que em posa a viure en aquesta onada d’altures i devallades,  de temps i silencis en abscència d’assajos o provatures.  En el «sí o sí» de cada moment que s’estrena. Pendent de si les passes se’m fan lleugeres o si hi ensopego, trobes la composició justa pel moviment següent encara que als meus ulls em pugi semblar – per incòmode –  abusiva o parcial. I del moment d’ara al següent i a l’altre i fins al darrer, trascendint nota a nota la terrenal octava en la que vaig descobrint-te a la llum d’un ordre infinitament major.

¿Te puedo ayudar?