Sintonitzant amb l’anhel del cor

20/6 – 18:00h, Dia Internacional del Yoga, Olot

Algunes reflexions de Guru Kaur

Guru Kaur en una fotografia de kirstiabernethy.com

Aquesta sonoritat em pregunta sobre …

Quins anhels em posen en moviment? Què guia el meu caminar per aquest món? Cap on dirigeixo els meus passos? En l’exercici d’imaginar, per un moment, l’assoliment d’aquest anhel, què hi trobo? Què hi ha en aquest lloc perquè jo em posi a caminar tota una vida? Alimento i cuido els meus anhels o els ofego dient-me que no val la pena somiar, que tot és un impossible? Com em relaciono amb els meus somnis mentre vaig vivint?

Aquesta sonoritat és per mi …

He treballat sempre en l’àmbit social, amb la infància i la joventut. Moltes vegades m’he trobat tenint converses incòmodes,vetllant per la igualtat de drets de les persones, provant de posar límits als abusos tant ben acomodats en els privilegis. I si, en ocasions he pensat que no podia més. Que aquest món que jo voldria és impossible. I m’he desvaloritzat dient-me que l’Amor, la Pau, la Solidaritat, etc. són rucades. Però sabeu què? Que no puc renunciar als fars que guien els meus passos! I les forces tornen i, incansable en el sosteniment de la meva pròpia visió, aprenc a donar valor a cada conversa, doncs és un pas que em sintonitza amb el desig d’un cor melanconiós, que – mentre enyora aquest futur on els humans sabrem viure jutns-, m’hi va acostant.

En aquests moments que vivim aquesta sonoritat ens pot ajudar a …

Perdre el contacte amb allò que ens fa vibrar és passar per la vida desconnectats del propòsit. M’agrada el que m’agrada no per casualitat. Hem estat dissenyades per viure el que hem de viure. Però és tant fàcil mirar cap a una altra banda… i al mateix temps tant difícil ignorar la visió que ens brota des de dins … El sistema s’ha especialitzat en crear distraccions … La por, per exemple, tant present aquests dies, … és una estratègia que va cegant el vincle entre els meus somnis, desitjos, anhels i les meves accions. Què passaria si aprengués amb un cant a mantenir-me unida a aquests meus desitjos? Ho provem?

Inscriu-te aquí:

Formulari d’nscripció