Respira

Respirem perquè és indispensable per a la vida. Però … t’imagines redescobrir-la com a vehicle per la salut física i emocional?

T’imagines recuperar el teu espai intern i poder-hi posar cura fins hi tot quan sembla que no et queda temps per a res més?

T’imagines que fos ella qui t’ajudés a governar-te per dintre dialogant amb les pors i els malestars?

T’imagines que el seu regal d’ordre t’ajudés a prendre les millors decisions en els moments més díficils?

Doncs això em proposo. Després d’uns anys d’experiència m’adono del magnífic recurs que ha estat per a mi i ho vull compartir des de la comoditat de les nostres cases, fent servir la tecnologia per anar creant la realitat quotidiana que ens ajuda a gaudir més i més del dia a dia, fins i tot en un context de confinament.

Què busca aquest curs?

  • Que creeis el teu propi espai per l’autocura en la teva quotidianitat
  • Que experienciis els beneficis de treballar sostingudament amb la respiració
  • Que puguis descobrir en a teva respiració una valuosa eina pel teu creixement i benestar

Quin és l’abordatge?

La perspectiva amb la qual plantejo el treball és el llegat sonor dels antics Gurús Sikhs. Aquesta ciència reconeix en el so unes propietats guaridores que evoquem en aquest treball amb la respiració. Escolta i atenció cap a una mateixa seran elements fonamentals en un viatge gens complicat a l’hora que profund.

Quan tindran lloc les sessions?

Les 12 sessions d’una hora seran els dilluns des del 5 d’octubre al 21 de desembre de 20:00h a 21:00h. a través de la plataforma Zoom (puc facilitar-te la instal·lació si és necessari)

Inscripcions:

Si aquesta propsota t’interessa, contacta’m a besound.laura@gmail.com