Observant que el moment és ara

11/12 – 18h.- Happy Yoga, Barcelona

Algunes reflexions de Guru Kaur

Equip Sunie en una fotografia de kirstiabernethy.com

Aquesta sonoritat em pregunta sobre …

Com estic aprofitant cada minut de vida? Sóc conscient que un dia el temps s’esgotarà i ja no tindré mai més aquesta possibilitat que tinc ara per a fer, per a ser, per a viure d’acord amb el que vull per a mi? Quan em posaré a fer aquests passos? Quan em posaré en marxa cap a les coses que vull comprenent que la oportunitat és ara? I si ja estic en marxa, com puc aprofundir, respiració a respiració, per afinar-me més i més en el fructífer maneig del meu temps de vida?

Aquesta sonoritat és per mi …

La vida té un inici i una fi, en aquest pla i des d’aquest cos. En el temps que he compartit aquest so tant savi amb companyes i estudiants, he pogut veure com ens comportem davant la certesa d’una inevitable mort física. I hi té molt a veure com estem vivint la nosta vida. Si els meus passos són desperts, davant la mort hi ha pau doncs estaré avançant amb sentit, profunditat, decisió i pròposit.  D’altra banda, si visc en un “qui dia passa, any empeny” , deixar físicament aquest món pot suposar-me una gran alteració doncs entro en contacte amb el sense sentit, la irresponsabilitat, etc. I d’aquí que l’experiència d’aquesta sonoritat pugui causar un impacte tant diferent en unes persones i en altres. Recodo el meu despertar. L’impacte que em va causar sentir-me preguntar “què penses fer amb la teva vida?! No perdis la oportunitat de ser feliç! Camina!”. I així ho vaig fent.

En aquests moments que vivim aquesta sonoritat ens pot ajudar a …

Tenim aquesta oportuntiat – amb aquest cos-vehicle – de fer de la vida una experiència sigificativa. Caminem, aprofitem el temps. Canviem. I fem-ho en un context nou marcat per les restriccions, canvi de normes. No ens rendim. Busquem estratègies. Que res ens faci perdre la oportunitat de fer de la nostra vida un camí de sentit. No posposis! El moment és ara!! Som-hi!

Insciu-te aquí:

Formulari d’inscripció