Mirant l’ahir per millorar el demà

20/2 – 18:00h.- Samadhi Yoga, Castelló d’Empúries

Algunes reflexions de Laura Macià

Laura Macià en una fotografia de kirstiabernethy.com

Aquesta sonoritat em pregunta sobre …

Com em sento quan reviso alguna cosa del passat, proper o llunyà que m’inquieta o que se’m fa dolorosa, mentre penso que podria haver-ho fet millor? Com em tracto davant d’aquesta situació?

Sóc capaç de sostenir una mirada amorosa, com la d’una mare cap a la seva filla, per dir-me que de les experiències n’aprenem i que tot millorarà? Puc  parlar-me sense judici ni severitat, sinó amb tendresa i comprensió animant-me a fer-ho millor en el futur?

Aquesta sonoritat és per a mi …

… una dolcíssima medicina.

M’ha ensenyat a ser comprensiva i amorosa amb mi, a travessar records difícils i poder-los mirar, i poder mirar-me, acompanyada de la carícia d’una veu interna, càlida, suau i cuidadora, que m’anima a estimar-me, acceptar-me i també és clar, a millorar.

En aquests moments que vivim aquesta sonoritat ens pot ajudar a …

Potser hi ha dies difícils, dies que enmig de la confusió emprenem accions poc encertades, dies que el que ens envolta ens desajusta per dins de tal manera que diem coses, tenim actituds o prenem decisions que després ens semblen tant poc adequades…

És en aquests moments, revisant aquest dia a dia incert, a vegades pertorbador, que hem de poder ser amables amb nosaltres mateixes, que ens hem d’observar, i parlar-nos amb amor, sense judici i donar-nos la oportunitat de millorar.

Inscriu-te aquí:

Formulari d’inscripció