La veu original

A vegades diem o cantem … i, malgrat utilitzar-la, a vegades estem lluny de la nostra  veu.  O voldríem cantar o dir però la veu no surt. O, simplement, en ocasions, ja no diem ni piu.

I en aquesta desconnexió amb la veu ens anem empetitint. I perdem força, poder.

Donar-nos un espai per expressar amb la pròpia veu allò que hi ha en nosaltres és tot un exercici de presència. Perquè la veu té un gran potencial per a transformar la realitat.  Recuperar la nostra veu original vol dir refer aquesta relació entre el que penso que sóc, el que essencialment sóc i el com ho poso en el món. És un reconnectar el fons amb la forma, un compondre per recompondre’s.

Aprendre a expressar des del ser essencial és una invitació a aparcar l’exigència perquè des d’aquí ja no ens oferim com un producte que “està bé o està malament” sinó que, justament, per ser essencial és sempre veritable, és sempre útil i per tant, és sempre valuós.

La Veu Origial per a què?

Des d’aquesta proposta s’ofereix un espai de confiança on poder experimentar, reconèixer i donar força a la pròpia veu considerant-la vehicle d’expressió del propi ser.  Més enllà de facilitar qüestions tècniques,  investigarem el paisatge intern d’on brolla la veu poderosa. Aprendrem a gaudir de la pròpia veu.

Metodologia:

Treballarem amb les tècniques i recursos del Naad Yoga.  A través tècniques de meditació establirem la connexió amb la veu i poc a poc aquesta anirà acollint la pròpia expressió. Escolta, afinació, ritme, raags, paraules sagrades i composició poden formar par d’aquest viatge de descoberta a la pròpia veu.

Les sessions:

  • Sessions individuals d’una hora.