GAVIE

El so és cosa de, com a mínim, dos. Quan es toca la corda d’un instrument, la seva vibració produeix un so fruit d’un impacte que requereix d’unes cordes i d’uns dits en acció. Igual passa en la natura: una fulla i el vent, unes pedres i un riu.

Però hi ha un so que ve d’un altre lloc. És un so que és per ell mateix i que no necessita d’aquests dos actors. És un so lliure de fricció, és un so que és dins nostre i que es fa audible més enllà de les paraules. És la ressonància de l’existir. És quan descobreixes que tota la creació està vibrant amb tu.

Aquest espai, per a què?

El so ens ofereix una ruta de coneixement que va més enllà de la música com l’hem coneguda habitualment. El so és una oportunitat d’escolta interna, de visió, de comprensió de nosaltres mateixes. Aquesta proposta té la voluntat d’oferir un espai per aquesta pràctica iòguica en la qual no cal “saber música” sinó que el que cal és “voler aprendre del so”.

Com funciona el programa?

Et proposem 9 sessions grupals – un trobada de 3 hores (de 10:00 a 13:00) en diumenge al matí al mes. És imprescindible el compromís d’assistència en les sessions al curs.

Calendari: 9 sessions – pendent de concretar, segons interès grup. És necessari realitzar totes les sessions.

Programa:

  1. Un camí del so per a què?  El so, més gran que la música ens ofereix una ruta de coneixement. Quins són els seus elements? Quina lloc poden prendre en la meva vida quotidiana?
  2. – El missatge del meu propi cant . Ajustant-me a la pròpia afinació i escolta trobo la melodia del meu moment, un missatge per a mi mateixa.
  3. – Pulsació i el ritme. Quins ritmes formen part de la teva vida en aquest moment? Com puc compondre el ritme que més s’ajsuta al que necessito?
  4. –  Melodies per a la conversa interior.  Melodies prescriptives per a transitar amb salut els diversos estats emocionals.
  5. –  Cantant el sons divins. Cantar els poemes sagrats del llinatge dels Gurus Sikhs amb els raags prescriptius ofereix la oportunitat d’experimentar aquest antic  tantr sonor.
  6. Treball sobre una composició Cantant els sons sagrats des d’una visió iòguica
  7. Treball sobre una composició. Cantant els sons sagrats des d’una visió iòguica.
  8. –  Preparem un kirtan. Desenvolupant el concpte de kirtan. La seva funció. La nostra disposició.
  9. – Naad Yoga Kirtan. Presentació oberta a familiars i amics.

Inscripcions: Si hi teniu interès contacteu amb besound.laura@gmail.com.