Celebrant l’assoliment

Traducción al español disponible aquí

28/11 – 18:00h, a Shanti Nilaya , Escola de Ioga, (Compositor Pere Aubert, 50), Olot

Algunes reflexions de Kimaya

Kimaya en una fotografia de kirstyabernethy.com

Aquesta sonoritat em pregunta sobre …

Com celebres els teus èxits? Quant valores els teus esforços? Reconeixes en tu la satisfacció de gaudir i apreciar-te en aquests moments? Què és el que fa que en tu es desperti una alegria sincera, expansiva i contagiosa? Ets capaç de sentir-la i expressar-la per transmetre al teu voltant una gran sensació de felicitat interna?

Aquesta sonoritat és per mi …

Recordo una vivència molt especial que em va portar a descobrir quin era el meu sentir a l’inici de la meva vida i l’alegria hi era ben present. Una alegria autèntica, de les que no es busca, sinó que simplement apareix i et recorre per tot el cos. Es manifesta i et deixa una agradable sensació de plenitud i molta felicitat. Navegar en aquesta sonoritat és per mi reconectar amb aquella vivència i d’altres similars que m’han portat a viure moments profunds de joia, on les llàgrimes no es poden contenir.

En aquests moments que vivim aquesta sonoritat ens pot ajudar a …

Conectar amb l’alegría interna és una possibilitat sempre present. Quedar-t’hi una estona deixant que creixi i s’expandeixi fins a desbordar-te de gratitud, més enllà dels teus límits. Respirar i observar fins que se’ns dibuixi un ampli somriure que contagia a tothom. 

Que important és ser un fanalet d’alegria per explicar a tothom, simplement amb l’exemple, que quan assolim l’èxit, apareix aquell: “WAW”!!! I voldríem que el temps es parés per viure i assaborir eternament aquells moments d’autèntica joia i felicitat.

SUNIE MOMENTS – 28/11

Vídeo post concert – https://photos.app.goo.gl/nNeopxVGSzwmFDQz6

Somriures després del concert