Respirant, cantant, sentint

4

Har Har (Raag Dhanasri Mantra) – Professor Surinder Singh

El so és cosa de, com a mínim, dos. Quan el músic toca la corda d’un instrument, la seva vibració produeix un so. Hi ha un impacte que requereix de dos components: unes cordes i uns dits en acció. Igual passa en la natura: una fulla i el vent, unes pedres i un riu.

Però hi ha un so que ve d’un altre lloc. És un so que és per ell mateix i que no necessita d’aquests dos actors. És un so lliure de fricció, és un so que és dins teu i que es fa audible quan has perdut les paraules, quan la ment és més plana. És la ressonància de l’existir. És quan descobreixes que tota la creació està vibrant amb tu.

Experimentant amb el Naad

Existeix una ciència antiga del so. Una ciència de l’escoltar, del cantar i del fer i estar en la música que no serveix per entretenir-nos ni tampoc per convertir-nos en uns virtuosos instrumentistes o cantants. No. La seva voluntat és obrir-nos les orelles despertant-nos els sentits. Busca que ens trobem en el so de la nostra pròpia vibració, deixant un lloc més petit per les idees limitants.

 I volem convidar-te a fer-hi un tomb,  un petit passeig resseguint les rutes que ens duen a  nosaltres mateixos contactant amb aquesta forma sonora de trobar-nos.

Què farem?

  1. Ralitzarem una pràctica de respiració que ajuda a abaixar el soroll intern.
  2. Experimentarem amb la pulsació i descobrirem la seva capacitat estructurant a través d’una meditació rítmica
  3. Descobrirem una forma d’audició intensiva que ens ajuda a desxifrar els matisos del que sona al nostre voltant.
  4. Percebrem els efectes del so en la nostra ment experimentant amb els Raags.

On, quan i com:

El dissabte 3 de juny serem a el Gallaret (Cta.de Sant Hilari s/n. Santa Coloma de Farners 17430) amb aquest taller de 4 hores (10.00h. – 14:00h.) per introduir-nos en el Naad Yoga.

El taller té un preu de 40 €, 35€ si ets soci del Gallaret.

Inscripcions a El Gallaret (680 728 951 – pepicristina@gmail.com). Places limitades !