Aprenent a conduir-me

“Dóna’m això”.” Fes-me sentir així”. “Fes que arribi no sé quina cosa”. “Fes que això no passi”.  En ocasions ens relacionem amb el mantra donant-li la direcció del volant de la nostra vida, imaginant que el poder el té ell. I ell, sense nosaltres, al meu entendre, no resoldrà.  I no ho farà perquè l’alquimia, la tansformació, és cosa nostre. Quan sintonitzo amb el mantra, quan profundament m’escolto en aquell so,  la meva visió es modifica.  Veig les coses des d’un altre angle, puc observar-me més polièdricament. Llavors puc prendre altres decisions, aplicar noves estratègies. Prendre el volant per seguir noves rutes. Ment i ànima resolen millor la meva realitat inspirades per aquesta píndola sonora on melodia, ritme, emoció i estat d’ànim, a més d’un contingut filosòfic, m’ajuden a alinear-me per veure’m amb una mica més de claredat. Aprenc a conduir-me. I des d’aquí, la suposada “màgia”, la transformació, succeeix mica en mica,  naturalment.

2 pensaments sobre “Aprenent a conduir-me

  1. Sin duda, la mantra a través del Nada adquirir una característica muy personal.
    Nuestras vidas está llena de experiencias, y aprendizajes, de lo cual, a veces los vivimos con mucho intensidad y otras, con una indefinida sutileza. Estoy agradecida por conocer los dos mundos, cada uno, tiene su grano de arena para aportar a mi vida.
    Y para mi, la magia sucede… través de la sincronicidad.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s