16/12 – Naad Yoga Kirtan especial Feel The Sound a Shunia Yoga Maresme

FB i whatsaap NYKirtanI arribem al desembre amb el final del programa Feel The Sound. Set trobades que ens han portat a connectar amb el so tenint-nos en compte, considerant l’escolta i la pròpia veu més que cap altra cosa. Hem reflexionat sobre el poder de l’afinació i del to, del temps i del ritme, de melodies i de la seva intenció, de les paraules sagrades i del gran potencial de la composició. I tot això ho hem posat en pràctica dins nostre, ressonant la pròpia veu dins les gal·leries secretes que uneixen la ment, el cos i l’ànima.  Ens resta la gran experiència de compartir aquests cants amb tots vosaltres  i per això el dia 16/12 a les 19:00h. a Shunia Yoga Maresme celebrarem  la crescuda de la família de naad yoguis amb un kirtan on hi sou tots convidats. Us hi esperem!!!

16/12 – Naad Yoga Kirtan – Shunia Yoga Maresme . Aportació voluntària. Més informació besound.laura@gmail.com