Com un fanal

b05e6c19eb4bfffc20ab622290cbd188(I Know a Love so True and Fair – Chad Lawson)

Acollies la llumeta del meu esperit obrint en la foscor el camí del meu prec. En el gest d’encendre’t et vaig demanar que em duguessis  justament on calia perquè em semblava massa difícil no deixar-me en l’hàbit de la repetició que tant soldat duia a les cèl·lules.  Ens vaig encendre veient desfer-me la cera en el degoteig de la teva carn. Observava en l’incendi del teu blè, la crema del meu cordill encarcarat que enfilava pensaments poc reals. I m’animava a ser en la teva refulgència, en la flama de les coses que m’escalfen l’ànima.  Aparegué la nova forma, la ment fumejà a mig morir i vaig guardar el record d’aquella lluor secreta en la retina dels ulls com un tresor de claror, com un fanal de saviesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s