Farà falta desfer-me

3e1daaa540ebf0d9d14a8bc244d8f299Sun Will Set – Zoë Keating

Sota aquell embolic de bardissa hi havia una determinació: aquesta vegada no esperaré a deixar descompondre les noses confiant només en el pas del temps. Perquè … les fulles difuntes no tornen a la vida si ella no vol. Perquè la màgia no és respiració assistida sinó una encisadora primavera en el renéixer verd després de cada hivern. Quedava al descobert que tot aquell entramat nuat de destorbs era un ridícul parapet d’ombres que no m’ajudaven a escalfar el cor. Si vull condicions fructíferes, si de veritat vull flors i regals de vida, em farà falta desfer-me de tot aquest brancam superflu, d’aquests braços que eren un pes mort consumint les oportunitats de florir. Em faria falta agafar-me fort al coratge per aplicar els criteris que tornen el sol a l’essència, la valentia de seccionar una tija innecessària darrera l’altra, sabent que en cada desfeta hi habita la oportunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s