BeSound al Creactiva’t

Creactiva't1.1

The Morning Star – Danny Norbury

Un clàxon, un cop de porta, un cant d’ocell piulant, un ” a sopar!!”, un riure que em fa riure. Expressions de coses i éssers. Però i darrere d’això? Sabem trobar la narrativa i el pols a aquest missatge sonor? Què em succeeix quan escolto amb tota l’atenció? On em porta el so?  Quina és la seva intensió? Si estem ben atents, la sabrem rebre i descobrirem que el so és molt més que música.

Amb aquesta idea BeSound vol aportar el seu gra de sorra al pojecte Creactiva’t al municipi de Llagostera, un programa que vol ajudar als més petits a desenvolupar-se en les disciplines artístiques a través de l’experimentació. Jugant amb el so ens afinem, ens posem a ritme, gaudim del moviment i també del silenci, aprenem a esperar i actuar just en el moment precís. Juguem amb els elements més naturals: unes orelles per escoltar molt més que el que imaginem, unes mans per percudir, aplaudir, dibuixar moviments en l’esapi, uns peus que troben el terre sentint el ritme i trepitgant segurs i unes veus que proven d’estar en la trobada i en el vol lliure després, descobrint el el rumb de cadascú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s