EM SENT(r)O- presentacions 12/3 i 17/3

3Buscar la concentració per a realitzar les tasques que ens reclama el dia a dia no resulta sempre fàcil.  A vegades ens trobem – pel motiu que sigui – dispersos, poc presents, tant pendents de les coses que succeeixen  a fora, que oblidem la importància de les qüestions que tenen a veure amb els nostre dins. Com podem millorar la nostra capacitat de focalitzar, de centrar-nos, d’aprendre, d’encertar, de ser eficaços i eficients i, sobretot, feliços?

Respirar, entonar i escoltar música de manera conscient ens ajuda a trobar el punt de contacte entre aquestes dues dimensions, facilitant-me la sincronia del meu dins amb el meu fora.  Entenent que quan em sento, em centro, volem oferir-te aquest espai on aprendre tècniques sonores que posen en funcionament procediments cerebrals complexos incidint ràpidament en la
concentració.

El programa EM SENT(r)O s’adreça a aquells infants a partir de 6 anys, joves i  les seves  famílies que vulguin explorar les oportunitats d’aquest ioga sonor, podent assistir plegats a les sessions que tindran lloc setmanalment a Can Roscada.

Treballar per a concentració només es pot fer practicant. I ho hem de fer tranquils, còmodes i divertint-nos també. Per aconseguir aquest clima, us proposem  8 sessions de treball entre abril i maig amb una trobada setmanal d’una hora.

Preu 

La quota és mensual i val 30€/mes pel primer membre de cada família. Pel segon i successius val 25€/mes.  Assistir a una sola sessió té un preu de 10€.

Dies de presentació:

Dissabte 12/03 a les 11:00h. a Can Roscada, Vilobí d’Onyar. Avisa’ns que hi assistiràs inscrivint-te aquí. És gratuït.

Dijous 17/3 a les 17:30h. a Can Roscada, Vilobí d’Onyar. Avisa’ns que hi assistiràs inscrivint-te aquí. És gratuït.

Vine a conèixer els detalls sense cap compromís en una sessió gratuïta inscrivint-teaquíImpuls Acadèmia i  l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar col·laboren en aquesta proposta de BeSound.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s