La nova llum

5be5df067615627c43b8aeeac4cdb776(Àudio: Staying – Koda)

Sento la cançó del solstici. La nit més llarga de l’any té el to d’una melodia clarobscura, enfilant-se pel vespre, lentament, zigzaguejant-ne els graons, avançant cap a la llum d’una nova octava que promet brillar tot i que en-cara s’ennuega amb alguna nota de l’anterior. M’aturo  i miro amunt empesa per la vibració de les coses felices: quines ganes de viure! Escala avall, encara algun pètal pansit en l’agost i un ensopec d’octubre matisen l’alegria abans trobada. Trio les millors llavors, les llenço sembrant-les ben amunt, confiant que l’aire les conduirà al lloc més fèrtil de mi. Que tot recomenci amb l’arribada de la nova llum.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s