Meditació sonora per acomiadar l’any amb consciència a ArA Gestalt – Girona

 Imatge Facebook(ÀUDIO: RAAM SIMAR RAAM SIMAR – PROFESOR SURINDER SINGH –  RAAG JAJAWANTI)

La música ens convida a trobar-nos en el seu joc de proporcions. Té la capacitat de crear un traçat d’ondulacions invisibles, com dibuixos en l’aire que reordenen la nostra realitat d’una manera subtil i poderosa, entrant no només per l’oïda sinó també pel tacte, per la pell.

Considerant tot això volem convidar-te a un comiat molt especial. Volem dir adéu al 2015 d’una manera conscient, celebrant el nostre pas per aquest any de reptes, d’encerts i d’aprenentatges, de vivències de tota mena. I volem fer-ho cantant amb tu, posant atenció a l’escolta, i ressonant en l’antiquíssima tonada del Raag Jaijawantii

Aquest complex Raag nocturn té el poder de convocar en el nostre cant el sentiment de felicitat i satisfacció per la consecució dels reptes, al mateix temps que fa present la pena de les pèrdues. La integració d’aquests aspectes situa a l’oient en un punt d’equilibri central, impedint decantar-se cap a una vivència exclusiva d’èxit o de fracàs.

Vine a viure aquesta celebració de comiat al 2015ArA psicoteràpia, gestalt i relació ( C/Nou, 4 Principal, Girona) el dimarts 29 de desembre a les 19:00h.  És una activitat gratuïta.

Per a més informació, podeu escriure’m a besound.laura@gmail.com.