Meditació Sonora. Acomiadem l’any amb consciència

1(Àudio: RAAM SIMAR RAAM SIMAR – PROFESOR SURINDER SINGH –  RAAG JAJAWANTI)

Volem convidar-te a un comiat molt especial. Volem dir adéu al 2015 d’una manera conscient, celebrant el nostre pas per aquest any de reptes, d’encerts i d’aprenentatges, de vivències de tota mena. I volem fer-ho cantant amb tu i amb música en directe, posant atenció a l’escolta, i ressonant en l’antiquíssima tonada del Raag Jaijawantii.

Enfilo els darrers mesos d’aquest 2015 i se’m fa inevitable recórrer-lo sencer. És tant lluny el gener… faig esforços per desplaçar-m’hi fent memòria… On era? Què feia? Em retrobo amb aquells moments, amb tu i amb autèntiques llacunes. On han anat aquells dies? Respiro, canto i vaig sentit… els mesos em van tornant  … I ara sóc aquí, així, amb mi.

Aquest complex Raag nocturn té el poder de convocar en el nostre cant el sentiment de felicitat i satisfacció per la consecució dels reptes al mateix temps que fa present la pena de les pèrdues. La integració d’aquests aspectes situa a l’oient en un punt d’equilibri central, impedint decantar-se cap a una vivència exclusiva d’èxit o de fracàs.

la foto 2Vine a viure aquesta celebració de comiat al 2015 a Shunia Yoga Mareseme ( Av. Maresme, 301, Mataró) el diumenge 20 de desembre a les 19:00h. Aportació de15€. Inscriu-te aquí. Les places són limitades (només 20 persones).

Per a més informació, podeu escriure’m a besound.laura@gmail.com.