La música dels elements vibrant en mi

La música dels elements és en totes les coses. Tots formem part d’un gran mantra que sincronitza des de l’Univers més llunyà fins a la darrera cèl.lula del nostre cos. Ho descobríem i reelaboràvem en aquest preciós taller ple de tardor, pulsació, melodia i Garrotxa amb El despertador, coaching i recreació personal i BeSound.

El despertador

La música dels elements a la GarrotxaDiuen que l’univers és vibració, i que la vibració és so. Però ens hem parat a percebre aquest so? Hem vibrat amb la melodia de l’univers? Hem escoltat la música dels elements?

Per escoltar aquesta melodia cal obrir molt més que les orelles: cal despertar els sentits, instal·lar-se en l’aquí i l’ara, escoltar-se amb la punta dels dits, sentir-se amb el cor, flairar amb la vista i tancar els ulls per assaborir com el vent juga amb les branques dels arbres, com batega el cor d’un ocell, com dansa la natura…

La música de l’univers és a la natura i és en nosaltres, que també som èter, aire, foc, aigua i terra: els 5 elements.

elements4Afinar la sensibilitat, els sentits i la consciència ens permet començar a sintonitzar amb els elements i la nostra essència

Aquest cap de setmana en Jordi Muñoz, d’El despertador, i la…

View original post 303 more words