Escoltant des de la pell

8ebf6b63e9b12ebff26efb6b9678fb9eM’arribava un xiuxiueig secret que em convencia d’estar a punt d’entrar en un nou moment. Sentia el missatge d’un canvi explicant-se’m a la pell molt abans de poder-ne veure la forma . Era un absolut misteri. Sense arguments ni cap paraula. Només el frec entre molècules enjugassades transportant l’energia d’uns fets que em passaven lluny,  afectant tota aquella distància fins a mi, explicant-me a través d’aquella llarga cadena de moviment que alguna cosa ja “era”. Qui ha dit que hi sentim només per les orelles?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s