Música i ioga al Subirà

la foto 5Aquell pi enorme ens feia de casa. Semblava encara menut davant la façana de la Taverna del Subirà.  L’aire n’esquivava les branques i les fulles i, carregat de la olor d’alguna hortalissa dolça de l’hort de més avall, em refrescava la pell com només l’estiu ho sap fer.

Respiràvem, concentrades, assa-borint el prana d’un aire carregat d’aliment. Recorríem el fora per anar cap endins. Contactant amb els Elements descobríem camins nous a través d’uns sentits que ens posaven a prova. Ek Ong Kaar i cada engruna encaixant en un ordre enorme, perfecte. Quina complexitat tant bàsica.

Un llamp i la tampura va fer-se petita. Quin regal aquell so de pluja sota el porxo de l’ermita. Sentir la pluja sense haver de fugir. Mortes les excuses de per si em mullo o per si agafo fred. Ara era l’hora de sentir.

11828707_399759520232147_7045929723288665246_n  la foto 3  la foto 5

La nit va sonar majúscola a les mans de l’Eduard. Delicadesa i sinceritat. Estimant el silenci. Sense micros ni efectes. Una veu i una guitarra. Molt missatge. I molt de cor.

GRÀCIES.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s