8 i 9 d’agost: contactant amb els elements

caràtulaFB

Després de l’experiència tant positiva del taller Contactant amb els elments del passat 20 de juny al Parc de Sant Salvador (Santa Coloma de Farners) reeditem la proposta en un lloc encara més especial: la Taverna del Subirà.

L’objectiu d’aquesta proposta és obrir els sentits posant atenció als elements que envolten i conformen tota la nostra existència. Quina paper té l’aigua o la terra en mi? I l’aire? I el foc? … què deu ser l’èter? Quina valor pot tenir per mi comprendre aquesta dimensió de la realitat? Obrirem un espai d’experiència que ens faciliti aquesta comprensió de manera senzilla i vivencial.

Consulteu el programa i tots els detalls de l’estada i per inscripcions i informació podeu fer-ho a besound.laura@gmail.com o a tavernasubira@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s