Contactant amb els elements

Meditació en el so - contactant amb els elementsM’encanta perdre’m una estona riera a munt, en silenci. Els sons i colors, les olors, el moviment …  Amb la consciència posada a viure aquest passeig amb els sentits a tot volum m’endinso en una nova percepció de l’entorn. Alguns dies, si aconsegueixo estar-hi ben present, descobreixo un ritme estable en el frec de l’aigua contra les pedres o m’adono d’un moviment permanent entre les branques esventades. Se’m mostra tot un llenguatge d’una bellesa que em deixa sense paraules. I estar en la natura se’m converteix en una meditació.

Amb l’objectiu de compartir-ho el proper dissabte dia 20 de juny a les 9:30 al Parc de Sant Salvador realtizarem una meditació en el so des d’aquests plantejaments. Us convido a participar-hi.Si hi esteu interessats podeu inscriure-us enviant-me un correu a besound.laura@gmail.com  i acabarem de concretar detalls.

Un pensament sobre “Contactant amb els elements

  1. Retroenllaç: 8 i 9 d’agost: contactant amb els elements | BeSound – Naad Yoga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s