BeSound presenta el taller de ioga en família a Agambar+

Pel dia 30 de maig al Parc de Sant Salvador a Santa Coloma de Farners a BeSound hem preparat un taller de ioga del so per a nens i nenes i les seves famílies en el marc del Festivalet Agambar +. Ja fa un temps que oferim una activitat de Naad Yoga per a pares i mares en aquesta escola i ara és el torn dels més menuts; això si! acompanyats dels grans.

Agambar+, el festivalet de criança respectuosa i educació lliure,
ioga en família - Agambar+

El naad yoga és una disciplina molt suau que busca despertar la consciència a través del so. Escoltar els sons quotidians que ens envolten, el batec del cor o la respiració,etc. poden semblar gestos molt simples però tenen molt valor perquè tenen el poder de posar-nos en contacte amb l’ara i aquí. Escoltarem, respirarem, ballarem i cantarem: sentirem!  Voleu ser-hi?


			

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s