Intensitat

Escoltar, aigua, silenci, Sultanpur, veure, sincronia, dilruba, emoció, eter, silenci, respiració, coordinació, sentir, Guru Nanak, sarangi, Kapurthala, saranda, olors, Ludhiana, alaap, estudi, flors, meditació, Naad Yoga Teacher Training, taus, kirtan, afrontament, foc, rabab, lideratge, spanish team, trobar-me, gust, ritme, gaudir, Amritsar, raags, graduació, comprendre, terra, grup, Suhee i més Suhee, tacte, Gurdwara, sanació, aire, sadhana, amics. INTENSITAT.

GRÀCIES.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s