Sacred Sounds

SacredSounds Les reconec en les seves veus i els seus intruments. La  Sidak Kaur i la Sampuran Kaur em tenen el cor robat amb aquest Har Ek Simar en Raag Dhanaseri.  Sovint escolto música tant retocada amb mitjans tecnològics que no hi trobo ni rastre de la imperfecció humana, no és espontània, no està viva.  I aquesta gravació s’escapa d’aquests paràmetres. Em fa sentir acompanyada, les sento i cantem juntes. Cantar és molt més que afinar o molt més que considerar el ritme … És contactar amb la vida.  Per això: cantem emocions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s