Cantar la vida amb la vida

b0b9f5ce3324af26cf989159f9d26437“Invencible, indestructible. Sense por, a tot arreu. No nascut, per sempre. Indestructible, dins totes les coses. Invensible, indivisible. Immortal, bondadós. Inimaginable, sense forma. Innombrable, lliure de desitjos. Insonable, indanyable. Sense mestre, destructor de tot. Més enllà del naixement i la mort, més enllà del silenci. Més que l’amor mateix. Més enllà de tots els colors possibles. Sense forma. Més enllà dels chakras. Més enllà del karma. Mén ellà del dubte. Més enllà de les batalles. Inimaginable”

(Ajai Alai, Jaap Sahib, Guru Gobind Singh)

Pots conèixer-ne més detalls aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s