Meera Bai i els bhajans a Krishna

220px-Meerabai_paintingM’agraden els bhajans. Són composicions de la tradició hindostaní més populars que no pas els raags clàssics. El seu objectiu és expressar devoció a través dde les paraules dels homes èr així acostar-se i honorar els déus.

Aquesta és la nostra interpretació d’un bhajna de Meera Bai. Aquesta santa fou una fervent devota de Krishna al qual lloà a través de nombrosos poemes que cantava  arreu del país. Desitgem que us faci vibrar tant com a nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s