Sento el temps

bdb267aa15c1c7e860029555b16e0483Sento el temps – m’he dit condescendent. Fa un dia gris. Si plogués una mica descansaria – quina tonteria! Ben gris a fora. Que l’aire es tornés aigua i mira! tot avall! – idees romàntiques de les meves… . Per què no plou!

Sento el temps– assentint més convençuda de saber quin és el temps que sento. Tinc un dia grisSi pogués una mica descansaria  –  em deia sabedora del pes del temps que fa que em sento en aquesta cançó – Ben grisa dins. Que l’aire es tornés aigua i trobaria el ritme del que sento – m’he dit fent que sí... Per mi ja plou…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s