L’ombra de la repetició

471212ac9bb0c3384110ad1ce45db59dA mesura que repteixo i repeteixo, aquesta pauta se m’imprimeix en algun lloc intern. Hores de l’escala major, simple, cantada a ritme lent i sense esquerdes respiratòries van creant una ombra silenciosa que, amb el temps, després de molta pràctica, naturalitizo i faig present sense cap gest forçat.

Doncs, com podia pensar que anys de repetir-me que “no tinc un cos bonic” o que “no sóc prou bona per això o per a tu” o que “no mereixo aquesta o aquella altra cosa” no construirien realitat exactament de la mateixa manera?

I per això canto. Canto respirant i sentint que en cada nota, en cada síl·laba de cada mantra, en cada temps, en cada emoció que desperto convocant aquest raag o l’altre hi ha l’espurna que alimenta aquesta sàvia ombra. LA cuido perque sé que em durà, sense saber-ho del tot, allà on hagi d’anar.

Quin poder la repetició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s