La narrativa del frec

cel arbre rosaL’arc s’estira sobre les cordes d’un cos que explica històries des de la pell. Passa quan l’arc ja és la meva mà, quan els dits en dansa freguen l’altre cos amb la precisió de l’equil·librista, amb la radiància sincera de la flama interna, amb el desconsol del racó de nit més llòbrega… S’acompassen les mans i es fan entendre. Així desvesteixo el meu sentir laberíntic, el faig melodia que esdevé el tacte d’una història damunt la teva pell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s