Retall de memòria sonora

dc9a4f753828051b2424b00647fcf931La forma es feia, es desfeia … i es reconstruia en Raag Bhairow … Sense previsió, sense necessitat de ser controlat… tan real … tan líquid … tant vibrant. Lliure per fi. Ressonant  com aquella tampura que havia tractat de souvenir. Espero que em perdoni…  Que em perdoni perquè el regal del seu so va portar-nos a la sala noble del palau de la consciència on la dilruba trobava, nota a nota, el balanceig d’una dansa sagrada movent-se en el clarobscur, tènue i elegant a vegades, després fosca i secreta, sempre plena de dignitat i de bellesa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s