Bon Nadal amb una cançó

9e4952b8c96e18631085bc1e679f37daBuscava on m’havia quedat el Nadal. Vaig recordar la meva infantesa i també els primers anys de joventut. El Nadal era un temps d’expressió, de música, d’assajos, de teatre… I va semblar-me que podia tornar-hi si sabia recuperar algun trosset de la música d’aquell temps que m’havia fet vibrar tant. Doncs aquí va! Us deixo la meva felicitació de Nadal: una versió senzilla, directe i imperfecte de El noi de la mare que vam fer-nos nostra amb l’Enric Teruel un dia sense esperar-nos-ho.  Rebem les festes amb el cor obert! Molt bon Nadal a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s