Més cor a la vida

01f13150a95d7371bc022b08b8d2a915Yo vengo a ofrecer mi corazón. Ahir al final de la sessió de biodansa dansàvem aquesta cançó interpretada per Mercedes Sosa. L’havia sentida abans. D’alguna manera la recordava. A la cançó y a ella també. Quan de missatge i quanta ànima. “Una cuchillada de amor” que en aquell moment m’esquerda la cuirassa i permet que vibri en una resposta d’amor a les experiències de tristesa. M’adono que les ferides encara hi són i del lloc des d’on em porposa mirar-les la cançó.

Més cor a la vida!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s