Respirant el foc

7898ff84973f0c86f3a0e7c257f05112Clavava els ulls en la flama d’una espelma petita als meus peus, una ballarina en les parets de la nit que ja arribava. En la respiració absorbia la flama i la seva radiància em traspassava les parpelles inundant d’una escalfor daurada tot el meu ser. Voices of the Moon m’inflamava en un moviment que anava de la dansa subtil de la seducció a la tempesta d’una ràbia desbocada. El foc se’m movia dins amb la força del que purifica, del que transforma i crema després de posar llum allà on no vols mirar. La meditació pot incloure molt, molt moviment. Catàrtica.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s