En sincronia

abeja-florBategant amb tot – Acabou chorare  –  La casa havia de fer olor de temple. La recorria endreçant les peces en aramaris i calaixos, estimant-ne els detalls.  – Ficou tudo lindo   Em trobava profundament a faltar –No bubu liliEnganxat, cada moment arran del nas – No bubu lilindo – La distància amb el futur. La presència – Invadiu minha casa – Sense horitzó, només un pas – Abelha, abelhinha –  Ho volia, “però”… No meio do mundo Em trobo a faltar en les fites, els desitjos,  la perseccució d’un no-sé- què … cap a un  no-se-on. –Respirei eu fundoEnyorava l’alegria de quan tenia un pla, encara que fos ben absurd – Fiz zum zum e pronto . Fent zum zum i prou – Respirei eu fundo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s