Cantant la connexió

mirabai1Quan ressegueixo el camí que em porta a un espai meditatiu sento que em disposo a contactar amb l’existència en un altre pla. La respiració, la música, l’expressió creativa,  construeixen i són en la connexió, configuren la porta d’entrada, en possibiliten l’obertura, l’entrada i el gaudi.

Un exemple pot ser aquesta composició que vaig gravar de manera molt casolana fa unes setmanes. És un Bhajan de Mirabai, la Santa nascuda al Rjastan de finals del s.XV, la qual amb el cant i la dansa construia la seva particular connexió amb aquest altre la de consciència. Els cants i poemes de Mirabai segueixen essent cantats a India ja que Mirabai es va convertir en una molt respectada poeta Bhakti. us convido a escoltar-lo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s