Del retorn

e51fe2a2cd1e957693e1bb498ffc5aa9Em recordo en alguna situació llunyana, vivint alguna cosa estrambòtica que em donava sensació de perill. Sentia corre per dins el llampec del “què faig aquí? per què decideixo viure tot això?” “Quin sentit té?”. Monica Salmaso ens ho canta en una carícia de tardor … en aquesta  cançó de Paulo Cesar Pinheiro, amable com una abraçada. En la melanconia d’aquesta tonada s’explica la necessitat d’explorar i com a través d’experiències llunyanes, a vegades extravagants, ens trobem autènticament amb nosaltres mateixos. Així dimensino les arrels després de viure. És quan toco el timbre de casa i dic allò de ” sóc aquí ” d’una manera que no havia pogut dir mai abans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s