Intensió i realitat

Quan sento que la música és un exercici de realitat, de sinceritat les peces se m’obren més enllà de les notes i les formes. I com un projectil se m’incrusten a l’ànima.  Em confesso enamorada d’aquesta cançó per aquest motiu. És un poema de Kabir cantat per Moralala Marwada i Nirali Kartik en un entorn simple, sense  grans escenaris, ni efectes ni llums. Només la seva senzillesa i tot el seu cor. Una  prec i un desig. Intensió i realitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s