L’alegria ve de dins!

corAhir conduia sola un cotxe que no era meu. El reproductor de cd em va assaltar amb una cançó inesperada, plena de força i d’optimisme. Em brotava una energia boja d’alegria infantil, simple, sincera,  que no venia d’enlloc. Tant enyorada … ni la recordava! Una alegria tant desbocada que hauria saltat a ballar. Em brollava de la matriu esquerdant totes les ombres presoneres a les costelles i que, amb un gran somriure, em covertia en la reina de l’ara, irradiant lleugeresa i moviment al meu present. Sense contar victòries ni derrotes. Sense promeses ni pesos. Un fluir espontani des del present m’assegurava la complicitat amb la vida. L’alegria ve de dins!

Un pensament sobre “L’alegria ve de dins!

  1. Retroenllaç: Taller: La música dels elements La Cançó de l’Univers | BeSound – Naad Yoga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s