Identitat rítmica

ritme internAmb els peus descalços, submergits en l’aigua, podia sentir el batec del riu topant amb el meu. L’aigua corria graciosa, vital. Jo respirava molt lenta mentre visualitzava la rapidesa dels passos donats aquelles darreres setmanes ” Ara això, ara aquí, ara fins més enllà”. Podia sentir tota la incomoditat d’haver estat en un rtime massa intens. Ara  l’aigua als peus, em resultava, en comparació, molt més lenta. Vaig pensar que tenia una tendència poc conscient a accelerar-me sense voler-ho. Llavors, quina pulsació tenia la cadència adient per ser en equilibri la persona que sóc? Hi pensaré …

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s