Melodies alquímiques

emoció músicaPerquè una melodia em faci vibrar necessito que m’expliqui alguna cosa, sense paraules, una món en ella mateixa. Avui de l’arc me n’ha sorgit una.  Una d’aquelles que en sentir-la et reconeixes. El to, la llum, el color … quin mirall! Se’m desperta un cert plaer escoltant alguna frase en concret. És allò de “oh! en aquestes notes m’hi quedaria a viure!”. I sí, és així! En aquella combinació hi passa alguna cosa màgica … alguna cosa que em toca molt sincerament doncs evoca en mi emocions conegudes, coses que he guardat, a vegades ben tancades i d’altres encara amb l’etiqueta de “pendent”.  Potser aquesta melodia d’avui contrbueixi a l’alquimia.

3 pensaments sobre “Melodies alquímiques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s