El so de la veritat en Vajarika

VajarikaHi ha tantes opcions davant meu…! Podria fer cas als uns, als altres o a tu perquè t’estimo especialment. Però com ho faig per fer-me cas a mi? Com puc descubrir-me la necessitat, el desig, l’error, etc. en aquest escenari on sóc la protagonista? Les coses no són sinó el seu encaix amb nosaltres, amb la nostra ànima. Per què no preguntar-li a ella?

Llavors busco en el silenci la serenor de la meva veritat. Uns minuts d’escolta i el llenguatge secret del cor em dirà tantes coses! Coses que avui em són dietes amb el to de l’acer, tant incisives, precises, fredes , severes, indestructibles … “La veritat fa mal” – diuen. Avui parla Vajarika . I funciona així. Com l’emoció que pots sentir quan un l’amic et diu el què pensa de tu sense revolts ni motius ensucrats. No hi ha racó on amagar-se doncs vajarika et troba i vol que t’assabentis de com estàn les coses.

I així, amb aquest secret silenciós desproveit de consideracions sentimentals, em dic que cal adreçar la vida malgrat tots els peròs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s