Ek Ong Kaar

Ek Ong Kaar _ BSIntuíem que era un bon dia i un bon lloc: “meditarem al pati” – vam decidir.

Les estores sobre les pedres encara calentes d’un sol que havia estat roent tot el dia ens sostenien prop del reflexe de l’aigua de la piscina. Els arbustos i una mica d’herba més enllà. Certament, el lloc convidava.

Però la bellesa de l’escenari descrit em va semblar ínfima al cap d’aglunes respiracions.

Es devetllava un espai fascinant que em conqueria des de fora cap a dins a cada respiració. Un primer rumor barrejat d’ocells i avions, riures infantils i alguna veïna.  Després, el vent … aquell calfred de moviment sobre l’escalfor d’un terra de foc sinver. Tot es va acompassar i podia sentir una orquestra de mil intèrprets posseïts per una dansa perenne. Melodia i ritme sense principi ni final. De ningú i de tothom. Plantes, marees, el cel i nosaltres mateixos vibrant en aquesta dialèctica de ressonància harmònica amb l’Univers …

Si observo el món, si segueixo el seu moviment i em deixo endur, llavors no hi ha divisió entre un mateix i l’Univers. Canta i afina’t en l’emoció de la melodia d’aquell dia. Sent l’Ek Ong Kaar, aquest “tots som un àtom d’un Univers enorme”, enllaça’t amb el Tot, sigues en la unió, en l’equil·libri i en l’agraiment per la grandesa de cada dia viscut. Sigue so.

 

Un pensament sobre “Ek Ong Kaar

  1. Retroenllaç: Tres mantres i una nit | BeSound – Naad Yoga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s